اکثر مردم عسل را بدلیل خواص شگفت انگیز آن مصرف می کنند. خواص و کیفیت عسل با نحوه تولید آن کاملا مرتبط است. هنگام انتخاب عسل به احتمال زیاد با اصطلاحاتی روبرو شده اید که از کلماتی مانند “خام” ، “خالص” ، “ارگانیک” و “فیلتر نشده” استفاده می کنند – اما ممکن است این سوال برای شما پیش بیاید که تفاوت دقیقاً چیست. در بسیاری از موارد، عسل می تواند بیش از یکی از این موارد باشد ، اما معنی هرکدام متفاوت است و دانستن این اصطلاحات به شما کمک می کند مناسب ترین عسل را انتخاب کنید. برای سهولت در درک انواع مختلف عسل ، تعاریف عمومی پذیرفته شده برای هر نوع عسل را توضیح می دهیم:
عسل خالص
عسل خام (حرارت ندیده)

عسل ارگانیک
عنوان عسل ارگانیک این اطمینان را می دهد که زنبوری که عسل را تولید کرده است با گلهایی با سموم دفع آفات سمپاشی شده اند یا در نزدیکی سمپاشی قرار داشته اند هیچ ارتباطی نداشته است.
لازم به یادآوری است که عسل با برچسب “ارگانیک” لزوماً خام یا حداقل دست کاری شده نیست ، مگر اینکه هر دو برچسب خام و ارگانیک بر روی عسل باشد یا اینکه فروشنده هر دو ادعا را برای عسل خودش داشته باشد. بیشتر عسل ارگانیک مجاز موجود در ایالات متحده به مقدار زیادی از برزیل یا سایر کشورهای خارجی وارد می شود و تحت پاستوریزاسیون و فیلتراسیون سنگین قرار می گیرد پس در هنگام خرید به این نکته توجه داشته باشید که عسلی که می خرید هم خام باشد و هم ارگانیک.
عسل فیلتر نشده
دانستن این عناوین عسل برای چه؟
دانستن معنی این اصطلاحات به شما کمک می کند تا بهترین عسل را برای خود و با طبیعت سازگارترین عسل را انتخاب کنید. متأسفانه مقررات کمی در مورد برچسب زدن عسل با این عناوین وجود دارد، بنابراین اطمینان از کیفیت عسل تنها با این عناوین که توسط فروشنده ادعا می شود کاری دشوار است. برای اطمینان از اینکه دقیقاً همان چیزی را که می خواهید به دست می آورید، بهترین کار این است که به دنبال تولیدکنندگانی باشید که در روند تولید عسل خود کاملا شفاف هستند و یا از فروشندگانی خرید کنید که بصورت اختصاصی بر روی عسل کار میکنند و برند و اعتبار خود را از این راه بدست آورده اند. این حقیقت که تا چه اندازه به منبع تولید عسل که زنبوردار است نزدیک شوید به نسبت محصول بهتری دریافت می کنید حقیقتی انکار ناپذیر است، درحالی که زنبوردارانی هم هستند که کیفیت عسل پایینتری دارند.
منبع: bigislandbees.com